Research to Business Værktøjskasse

VÆRKTØJSKASSE TIL NYTTIGGØRELSE AF FORSKNING SOM FORSKER

Som forsker kan du bruge værktøjerne til at få indsigt i iværksætterens tankegang, tilegne dig konkrete kompetencer til at hjælpe dig med at kommercialisere eller skabe samfundsmæssig indflydelse med din forskning eller for at få inspiration til alternative karriereveje uden for den akademiske verden.

SOM FACILITATOR

Som facilitator kan du bruge værktøjerne til at oprette individuelle workshops om iværksættertankegangen til juniorforskere, eller du kan oprette længere træningsprogrammer.

Værktøjerne inkluderer en ”how to” -guide for både forsker og facilitator. Du kan bruge værktøjerne i en trinvis trin-træningsproces eller vælge de individuelle værktøjer, der er relevante for dig.

I HVILKEN FASE ER DU?

Værktøjerne i brochuren er kategoriseret i 3 faser:

  1. Bevidsthedsafsnit: Her finder du værktøjer / cases, der kan inspirere dig og styrke din viden om iværksætterværktøjerne, og hvordan de kan gavne forskere ved at generere: Industrielt samarbejde, nyttiggørelse, forskningsfinansiering og alternative karrieremuligheder.
  2. Kompetenceafsnit: Her finder du værktøjer / koncepter til praktisk træning og kompetenceopbygning inden for iværksætteri.
  3. Realiseringsafsnit: Her finder du værktøjer / koncepter, der hjælper dig eller andre med at gå fra idé til at skabe værdi fra forskning.

DOWNLOAD VÆRKTØJSKASSEN HER

MERE INFORMATION

Kontakt forretningsudvikler Gert Spender-Andersen, gsa@adm.aau.dk, hvis du har spørgsmål angående Science for Society-værktøjskassen.

Har du spørgsmål?

Har du spørgsmål til vores Research to Business events eller ønsker du at booke et møde for sparring på din idé? Så tøv ikke med at kontakte:

Gert Spender-Andersen

Business developer

Tlf.: 9940 7199
E-mail: gsa@adm.aau.dk