Individuel Sparring

SKRÆDDERSYET TIL NETOP DIN FORSKNINGSIDÉ

Vil du gerne have sparring ud fra din specifikke situation og forskningside? Vi kan sammensætte en række individuelle møder med vores forretningsudviklere, hvor vi diskuterer de emner, der er relevante for din idé. Vi har naturligvis fortrolighed med hensyn til dine ideer og forskning.

Typisk diskuterer vi emner som:

  • Status for din forskningside: Hvor tæt på markedet er det? Er det teknisk valideret? Findes der en prototype?
  • Din personlige situation: Er du interesseret i at arbejde med kommercialiseringen af ​​din idé, eller vil du hellere være på sidelinjen af ​​et team af studerende og eksterne parter, der er fokuseret på denne opgave? Hvordan ser du din rolle i projektet?
  • Status på dine ressourcer: Har du studerende, der arbejder på relaterede ideer? Har du kolleger, der er interesserede i at blive en del af teamet?
  • Kommerciel status: Ved du, hvem dit produkts / din tjenestes kunder er? Har du talt med nogen af ​​dem? Ved du, hvordan produktet vil blive solgt? Etc.
  • Branchesamarbejde: Er der nogen virksomheder, der er interessante at samarbejde med for at drive forskningsidéen fremad?

Hvert møde tager cirka en time, og du bestemmer, hvor ofte møderne skal være.

Mellem møderne kan vi hjælpe dig med at deltage i relevante workshops, samarbejde med studerende og komme i kontakt med virksomheder for at føre din idé frem - kun hvis det selvfølgelig er relevant for dig.

KOM IGANG

Send en e-mail til forretningsudvikler Gert Spender-Andersen, gsa@adm.aau.dk, og lad os diskutere, hvordan individuel sparring kan være relevant for dig.

Har du spørgsmål?

Har du spørgsmål til vores Research to Business events eller ønsker du at booke et møde for sparring på din idé? Så tøv ikke med at kontakte os.

Gert Spender-Andersen

Business developer

Tlf.: 9940 7199
E-mail: gsa@adm.aau.dk 

Science For Society 2.0 - Fra forskning til virksomhed

Patent & Kommercialisering er en del af EU Interreg. projektet Science for Society 2.0, som er finansieret af Interreg ÖKS, European Region Development Fund. Formålet med projektet er at øge kommercialiseringen af forskning - altså fra forskning til en bæredygtig virksomhed. 

Læs mere om Science for Society 2.0.