Individuel Sparring

SKRÆDDERSYET TIL NETOP DIN FORSKNINGSIDÉ

Vil du gerne have sparring ud fra din specifikke situation og forskningside? Vi afholder gerne individuelle møder med dig, hvor vi kan vende spørgsmål og emner relateret til din idé. Vi har naturligvis fortrolighed med hensyn til dine ideer og din forskning.

Typisk diskuterer vi emner som:

  • Status for din forskningside: Hvor tæt på markedet er det? Er det teknisk valideret? Findes der en prototype?
  • Din personlige situation: Er du interesseret i at arbejde med kommercialiseringen af ​​din idé, eller vil du hellere være på sidelinjen af ​​et team af studerende og eksterne parter, der er fokuseret på denne opgave? Hvordan ser du din rolle i projektet?
  • Status på dine ressourcer: Har du studerende, der arbejder på relaterede ideer? Har du kolleger, der er interesserede i at blive en del af teamet?
  • Kommerciel status: Ved du, hvem dit produkts / din tjenestes kunder er? Har du talt med nogen af ​​dem? Ved du, hvordan produktet vil blive solgt? Etc.
  • Branchesamarbejde: Er der nogen virksomheder, der er interessante at samarbejde med for at drive forskningsidéen fremad?

KOM IGANG

Send en e-mail til forretningsudvikler Gert Spender-Andersen, gsa@adm.aau.dk, og lad os diskutere, hvordan individuel sparring kan være relevant for dig.

Har du spørgsmål?

Har du spørgsmål til vores Research to Business events eller ønsker du at booke et møde for sparring på din idé? Så tøv ikke med at kontakte:

Gert Spender-Andersen

Business developer

Tlf.: 9940 7199
E-mail: gsa@adm.aau.dk