Research to Business

NYTTIGGØR DIN FORSKNING OG UDNYT POTENTIALET

I tæt samarbejde med projektet Open Entrepreneurship tilbyder Patent & Kommercialisering vejledning til forskere, der er interesserede i at kommercialisere deres forskning  - enten ved selv at være en del af processen eller ved at viderebringe ideen til andre.

Vi har en bred vifte af tilbud, som vi tilpasser efter dine behov som forsker.

HVORFOR BØR DU OVERVEJE AT KOMMERCIALISERE DIN FORSKNING?

  • Mindre end 5% af ph.d.erne opnår en karriere inden for videnskab - resten forfølger deres karriere andre steder. Hvorfor ikke basere din fremtidige karriere på dine egne forskningsideer? 
  • Dine forskningsideer kan blive til virksomheder, som kan bidrage til udnyttelsen af forskning til gavn for samfundet.
  • Du tilegner dig kommercielle færdigheder, der er vigtige for din egen opstart. Du kan bruge disse færdigheder til innovation og forretningsudvikling i et fremtidigt job.

HVORDAN OMDANNER DU DIN FORSKNING TIL EN VIRKSOMHED?

Det er vigtigt for os, at du beslutter, hvor meget tid og hvor mange kræfter du vil lægge i processen med at kommercialisere dine forskningsidéer. Vi vil naturligvis guide dig gennem hele processen.

HVIS DU VIL STARTE DIN EGNE FORRETNING

Hvis du vil starte din egen virksomhed, er vores erfarne forretningsudviklere klar til at hjælpe dig med at udvikle et kommercielt firma ud af din idé i det tempo, du finder passende. Vi tilbyder også forskellige kurser og workshops, hvor du kan lære mere og relatere emnerne til din specifikke idé.

HVIS ANDRE SKAL VÆRE EN DEL AF DIN IDÉ

Hvis du ønsker, at andre skal være en del af din idé, kan SEA forbinde dig med studerende inden for iværksætteri, som kan arbejde med de aspekter af din idé, som du har begrænset tid og viden til at se på. For eksempel kan du få studerende til at hjælpe dig med at samle mere viden om forretningsdelen af ​​din forskning. Dette kan resultere i, at et team af studerende opretter et start-up baseret på din idé med dig som supportekspert. Vi kan også forbinde dig med virksomheder eller mentorer, der kan bidrage til din idé.

Vi kan tilbyde dig

Vil du gerne have sparring ud fra din specifikke situation og forskningside? Vi kan sammensætte et program bestående af individuelle møder med vores forretningsudviklere og hjælpe med at finde relevante aktiviteter og samarbejdspartnere for dig.

LÆS MERE

Har du brug for at komme i kontakt med en virksomhed ang. samarbejde eller måske en gruppe studerende, der kan arbejde på at kvalificere eller realisere din idé? Vi kan hjælpe dig med at komme i kontakt med de rigtige personer.

LÆS MERE

Vi tilbyder forskellige workshops og ph.d.-kurser med fokus på iværksætteri og kommercialisering af forskning. Vi udvikler også andre arrangementer, der matcher de specifikke krav inden for dit forskningsfelt.

LÆS MERE

Leder du som forsker efter værktøjer til dit arbejde med at realisere og kommercialisere din forskning? Eller er du en facilitator på udkig efter værktøjer til fx at skabe workshops? Find inspiration i vores værktøjskasse.

LÆS MERE

Har du spørgsmål?

Har du spørgsmål til vores Research to Business events eller ønsker du at booke et møde for sparring på din idé? Så tøv ikke med at kontakte os.

Gert Spender-Andersen

Business developer

Tlf.: 9940 7199
E-mail: gsa@adm.aau.dk 

Science For Society 2.0 - Fra forskning til virksomhed

Patent & Kommercialisering er en del af EU Interreg. projektet Science for Society 2.0, som er finansieret af Interreg ÖKS, European Region Development Fund. Formålet med projektet er at øge kommercialiseringen af forskning - altså fra forskning til en bæredygtig virksomhed. 

Læs mere om Science for Society 2.0.