Research to Business

NYTTIGGØR DIN FORSKNING OG UDNYT POTENTIALET

I tæt samarbejde med Open Entrepreneurship og Spin-outs Denmark tilbyder AAU Forskningsinnovation vejledning til forskere, der er interesserede i at kommercialisere deres forskning  - enten ved selv at være en del af processen eller ved at viderebringe ideen til andre.

Vi har en bred vifte af tilbud, som vi tilpasser efter dine behov som forsker.

HVORFOR BØR DU OVERVEJE AT KOMMERCIALISERE DIN FORSKNING?

  • Mindre end 5% af ph.d.erne opnår en karriere inden for videnskab - resten forfølger deres karriere andre steder. Hvorfor ikke basere din fremtidige karriere på dine egne forskningsideer? 
  • Dine forskningsideer kan blive til virksomheder, som kan bidrage til udnyttelsen af forskning til gavn for samfundet.
  • Du tilegner dig kommercielle færdigheder, der er vigtige for din egen opstart. Du kan bruge disse færdigheder til innovation og forretningsudvikling i et fremtidigt job.

HVORDAN OMDANNER DU DIN FORSKNING TIL EN VIRKSOMHED?

Det er vigtigt for os, at du beslutter, hvor meget tid og hvor mange kræfter du vil lægge i processen med at kommercialisere dine forskningsidéer. Vi vil naturligvis guide dig gennem hele processen.

HVIS DU VIL STARTE DIN EGNE FORRETNING

Hvis du vil starte din egen virksomhed, er vores erfarne forretningsudviklere klar til at hjælpe dig med at udvikle et kommercielt firma ud af din idé i det tempo, du finder passende. Vi tilbyder også forskellige kurser og workshops, hvor du kan lære mere og relatere emnerne til din specifikke idé.

HVIS ANDRE SKAL VÆRE EN DEL AF DIN IDÉ

Hvis du ønsker, at andre skal være en del af din idé, kan AAU Studenterentreprenørskab forbinde dig med studerende inden for iværksætteri, som kan arbejde med de aspekter af din idé, som du har begrænset tid og viden til at se på. For eksempel kan du få studerende til at hjælpe dig med at samle mere viden om forretningsdelen af ​​din forskning. Dette kan resultere i, at et team af studerende opretter et start-up baseret på din idé med dig som supportekspert. Vi kan også forbinde dig med virksomheder eller mentorer, der kan bidrage til din idé.

Har du spørgsmål?

Har du spørgsmål til vores Research to Business events eller ønsker du at booke et møde for sparring på din idé? Så tøv ikke med at kontakte:

Gert Spender-Andersen

Business developer

Tlf.: 9940 7199
E-mail: gsa@adm.aau.dk 

Vi kan tilbyde dig

Vil du gerne have sparring ud fra din specifikke situation og forskningside? Vi kan hjælpe dig gennem individuelle møder med vores forretningsudviklere, hvor I sammen kan gennemgå spørgsmål og emner relateret til din idé.

LÆS MERE

Vi tilbyder forskellige workshops og ph.d.-kurser med fokus på iværksætteri og kommercialisering af forskning. Vi udvikler også andre arrangementer, der matcher de specifikke krav inden for dit forskningsfelt.

LÆS MERE

Leder du som forsker efter værktøjer til dit arbejde med at realisere og kommercialisere din forskning? Eller er du en facilitator på udkig efter værktøjer til fx at skabe workshops? Find inspiration i vores værktøjskasse.

LÆS MERE