Open Innovation Licensing

Hvad er Open Innovation Licensing?

Open Innovation Licensing (OIL) er en licensordning, som giver virksomheder og iværksættere mulighed for at afprøve opfindelser og nye teknologier udviklet af Aalborg Universitets forskere – uden at skulle betale for en normal kommerciel licens.

Med en OIL-testlicens får indehaveren adgang til ellers fortrolige forskningsresultater og dialog med de involverede forskere. Sammen med dem kan indehaveren udforske mulighederne for at benytte teknologien i egne produkter eller projekter. Testlicensen løber typisk i op til et år. Den er ikke eksklusiv, og der kan være flere testlicenser til den samme teknologi.

Testlicenserne betyder, at virksomheder og iværksættere kan sikre sig, at teknologien matcher behovet og kan integreres godt i organisationen, FØR de skyder penge i den. Når OIL-licensen udløber, kan indehaveren vælge at købe en kommerciel licens på årsbasis eller helt uforpligtende droppe teknologien.
OIL-licenserne er tilgængelige for både virksomheder og privatpersoner – herunder også studerende.

Du kan læse mere om licenser – både gratis og kommercielle – i vores FAQ. Har du andre spørgsmål, kan du selvfølgelig kontakte os.

Open Innovation Licensing Katalog

I kataloget nedenfor kan du se de opfindelser og teknologier, vi i øjeblikket tilbyder OIL-testlicenser til. Klik på dem for at læse mere. I bunden af hver beskrivelse kan du downloade formularer til både testlicenser og kommercielle licenser. Hvis du vil gøre brug af OIL-ordningen, skal du udfylde formularen til testlicenser.

OIL-kataloget udvides i øvrigt hele tiden med nye opfindelser, og hvis du ikke finder den teknologi, du har brug for, i kataloget, er du velkommen til at kontakte AAU Forskningsinnovation med specifikke ønsker.

TEKNOLOGIER ÅBNE FOR LICENSERING

System and Method for Noise Cancellation of Low Frequency Noise in Ventilation/Fluid Systems

IFC Software: Control Concept for Expandable Multi-Terminal HVDC Transmission Systems

Actuator System with Dual Chambers

TEKNOLOGIER TIL INSPIRATION

An Automatic Method for Determining the Acoustics of a Room in Real-time

Real-time Method for Control and Diagnosis of PEM Fuel Cells

Symmetric AC Biased Inductors - When High Power Density Matters!

Conveyor Mechanism for Smooth Movement on Curved Sections