Om Open Entrepreneurship

Open Entrepreneurship (OE) er et dansk initiativ, der sigter mod at bygge bro mellem den akademiske verden og industrien. Vi sigter mod at omdanne forskning til bæredygtige virksomheder!

Formålet med OE er at opfange værdien gennem en handlingsorienteret tilgang, hvor erfarne entreprenører og forskere forbindes i et tidligt stadie for at udforske de kommercielle og innovative muligheder. Studier har vist, at det at matche forskerteams med erfarne og eksterne entreprenører skaber flere bæredygtige virksomheder. Denne tilgang katalyserer både forskning og viden om produkter eller processer, som skaber værdi for samfundet.

OE FOR FORSKERE

Den proces, som er forbundet med at omdanne dine gode ideer, din teknologi eller viden til et output, der kan gøre gavn for samfundet, kan virke vanskelig som forsker. Hos OE hjælper vi dig med at få mere værdi ud af din forskning og bringe dine ideer til live. Vi letter processen for dig ved at fremhæve de vigtigste aspekter og ressourcer, som kræves for at tage ideen videre. Sammen skaber vi det helt rigtige team for at sikre, at din forskning og viden kan bidrage til et større aftryk på samfundet.

OE FOR ENTREPRENØRER

Erfarne entreprenører er altafgørende for at skabe en succesrig og bæredygtig virksomhed. Din erfaring, færdigheder og viden er en vigtig del af arbejdet med at lede de umodne forskningsbaserede start-ups i den rigtige retning. Hvis du er interesseret i at fange den nyeste forskning og teknologi og har lyst til at vejlede kommende entreprenører, så har vi forskere og cases, der har brug for netop din ekspertise.

OE FOR VIRKSOMHEDER

Vi sigter mod at skabe et bedre samarbejde og etablere flere partnerskaber mellem din virksomhed og universitetet. Hvis din virksomhed er teknologi- og udviklingsorienteret, vil du kunne drage fordel af en videnskabelig tilgang til dine produkter. Hos OE har vi forskerne, som med stor indsigt og innovative ideer kan give mere værdi for din virksomhed. Vores forskere leder altid efter partnere, som kan bidrage til at forbedre deres kommercielle værdi og bringe den tættere på markedet. Sammen kan vi skabe gensidig værdi!

Se også

Vil du vide mere?

Er du interesseret i at vide mere om Open Entrepreneurship, vores cases eller events, så kontakt endelig vores OE Team:

Gert Spender-Andersen
Senior Business Unit Manager 

Trine Reinholt Andersen
​Business Unit Manager

Du er også meget velkommen til at følge med på vores sociale medier, hvor vi poster de seneste nyheder:

      

www.open-entrepreneurship.com