Innovationsprogrammer

Hvordan tager jeg min forskning ét skridt videre?


På Aalborg Universitet tilbyder vi en lang række muligheder for dig som forsker, der kan hjælpe dig med at tage din forskning et skridt videre. Forskningsinnovation ved Aalborg Universitet er klar til at hjælpe dig gennem de forskellige faser af kommercialiseringen - fra idé til marked.

Udover at tilbyde støtte gennem de forskellige kommercielle finansieringsmuligheder fra både AAU og andre offentlige danske fonde, er vi også involveret i en række initiativer og programmer, der har til formål at hjælpe forskere med at omdanne deres forskning til forretning. Du kan læse mere om alle mulighederne nedenfor.

Muligheder for funding

Innovationsprogrammer

Open Entrepreneurship (OE) er et dansk initiativ, der sigter mod at bygge bro mellem den akademiske verden og industrien. Vi sigter mod at omdanne forskning til bæredygtige virksomheder!

LÆS MERE

Research to Business tilbyder vejledning, forskellige workshops og ph.d.-kurser for forskere, der er interesseret i at omdanne deres forskning til forretning, og derved skabe impact på samfundet.

LÆS MERE

Formålet med ESA BIC DK er at skabe et community, samt støtte danske space-startups, og dermed være med til at fremme anvendelsen af teknologi fra rumsektoren i dansk erhvervsliv.

LÆS MERE

Spin-outs Denmark har til formål at skabe flere forsknings- og teknologibaserede virksomheder, der udspringer fra forskningsmiljøerne ved alle landets otte universiteter.

LÆS MERE

Open Innovation Licensing (OIL) er en licensordning, som giver virksomheder og iværksættere mulighed for at afprøve opfindelser og nye teknologier udviklet af AAUs forskere.

LÆS MERE